Maltractament animal per part d’un veterinari

No podem entendre quan una persona fa mal a un animal, ens sembla vergonyós, intolerable i moltes coses les quals no podem arribar a nombrar, però què hauríem de pensar quan ens donen la notícia que una persona, a hem de suposar que li agraden els animals degut al seu ofici, colpeja un gos fins a deixar-lo sense consciència per després reanimar-lo?

Aquest és un cas que ha succeït a Colòmbia, on un veterinari colpeja fortament un dels gossos de la seva consulta mentre el rentava, sense cap motiu. Ens hauríem de preguntar què està passant.

La nostra societat està caient cada cop més baix, ja no podem confiar ni en les persones que han de salvar el nostre animaló quan sigui necessari o ens han de donar una pèssima notícia.

Per sort, aquest és un cas aïllat que gràcies a la preocupació del propietari que observà un comportament estrany en la seva mascota, ho va descobrir. Gràcies també als propietaris de la clínica veterinària, que van acomiadar immediatament la persona que va realitzar el maltractament.

Finalment ha tingut un desenllaç que, tot i ser desagradable, hagués pogut acabar molt pitjor.

Vídeo dels fets:

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.