Diesel o la història d’un heroi!

La història del gos Diesel és commovedora i et demostra un cop més que hi ha situacions cruels que no poden ser narrades sense sentir vergonya i menyspreu pel gènere humà.

Diesel era el vigilant d’una casa, però això que alguns animals fan de forma natural, en el seu cas era un veritable esclavatge. Diesel estava lligat a una cadena dia i nit sense cap aixopluc que l’alliberés de les gèlides nits i dies nevats al Canadà. Lligat com estava no es podia defensar d’altres animals que l’atacaven.

El vídeo que presentem explica la seva heroica existència fins que al cap de quatre anys fou alliberat per una associació animalista: “Animal advocates“, que després de ser atès per una clínica veterinària i després de recuperar la confiança en els humans, una bona família se’n féu càrrec i li donà tot l’afecte que la gent cruel i sense cor li havia robat.

Els animals lligats són esclaus dels seus propietaris i encara que està permès quan la sirga té sis metres, hauria d’estar prohibit . Des d’aquí reivindiquem un cop més que els animals que estan lligats sigui sancionable. Si es vol que l’animal faci de vigilant en condicions de solitud i incòmodes, que posin una alarma. Tan difícil és entendre-ho? O sinó que s’imaginin per uns moments a si mateixos lligats dia i nit i que el radi de la seva vida és tot el que dóna la cadena. Potser si ens posem al seu lloc ho entendrem millor. Una vida encadenada no és vida.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.