Animals que treballen

Des de sempre estem acostumats a veure com els humans utilitzen animals per ajudar en diferents tasques: vigilància, control de ramats, gossos pigall, etc. També hi ha els animals de tir com els de pota rodona: ases, cavalls…

El cas és que a la Fageda d’en Jordà hi ha, per transportar visitants per la zona, un carro allargat estirat per un sol animal. El carro disposa de seients on la gent va còmodament asseguda, però és el pobre animal qui ha de fer tot l’esforç de moure’s amb aquella pesada càrrega.

A les persones ens agrada sentir-nos útils i apreciades, als animals també, però observem en aquest cas massa pes per la pobra bèstia i això és explotació.

Des d’aquestes planes manifesten la nostra disconformitat i demanem a qui s’hi senti solidari que difongui i faci d’altaveu de la nostra queixa, els estarem profundament agraïts i l’animal, de ben segur, també.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.