Hi ha un orangutan a la meva habitació

Lluitar pel medi ambient en qualsevol racó del món, és lluitar a favor dels animals i les persones i, per tant, pel dret a la vida digna i la salut. Diguem no a les empreses que arrasen els boscos i les selves per servir només els seus interessos econòmics. Diguem no a l’explotació de la natura i de la vida. Sense natura no hi ha futur per ningú. Cal ser actius si no volem morir per dins i per fora, tal com presenta aquest bonic vídeo.

[fvplayer src=”https://panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/09/WhatsApp-Video-2018-09-23-at-10.29.17-1.mp4″ width=”400″ height=”224″]

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.