Passen els anys i no canvien

Passen els anys i hi ha gent que no canvia, resolen les coses a la brava, si s’escau, a trets, com és el cas de la Negret, una gata amb xip i propietaris responsables, que va ser tirotejada amb una escopeta de perdigons al terrat de casa seva. Les raons les desconeixem tot i que hi ha indicis. Sort en va tenir que el tret no va tocar cap part vital. Qui hagi fet aquesta acció no mereix cap consideració. És possible que els animals li facin nosa només de veure’ls. Donat que la Negret no es movía de casa seva no entenem quin mal li feia. Posat el cas que hagués molestat amb miols nocturns, sempre hi ha la possibilitat de parlar amb la propietària i segur que s ‘hagués trobat una solució. Una altra possibilitat és que es tracti d’una persona que li agradi fer punteria damunt d’un ésser viu, ocell, gat…mal vici aquest, ja que tota cosa viva pot morir o patir molt en l’agonia. A part del fet en si, aquesta persona hauria de saber que no es pot disparar fora dels camps de tir O practicant la caça en llocs permesos, però mai dins d’una població. La seva propietària ha fet denúncia del fet. Esperem que es pugui caçar l’infractor i perdi les ganes de fer anar l’arma per a aquesta menyspreable finalitat com és atacar un animal domèstic vulnerable i indefens. Parlant la gent s’entén, a trets mai!

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.